Møt noen av våre kvinnelige fagarbeidere

Å jobbe i bygg og anlegg er både lærerikt, interessant og passer minst like bra for jenter som for gutter. Det er økende interesse fra jenter til å søke seg til bygg- og anleggsnæringen heldigvis, men vi trenger mange flere med på laget.

Kristin Sande Varhol, fagarbeider drift og vedlikehold

Fagarbeider Kristin lærer hver eneste dag på jobb og ønsker seg flere jenter til både faget og bransjen. Se hvorfor hun mener flere jenter bør ta bygg- og anleggsteknikk på videregående.

Maria Seljesæther, fagarbeider asfalt

Asfaltarbeider Maria elsker å jobbe i team og lærer nye ting hver dag. Et fagbrev gir mange muiligheter også om du ønsker videre utdanning, forteller hun.

Julie Kleiven Mjelde, lærling i betongfaget

Betongfaglærling Julie ønsker seg flere jenter til bygg- og anleggsbransjen. Se hvorfor hun mener flere jenter bør ta bygg- og anleggsteknikk på videregående.

Eline Rongevær, lærling i tømrerfaget

Tømrerlærling Eline skal ta fagbrev og etter endt læretid studere videre til å bli byggingeniør. Den praktiske erfaringen hun får som tømrer gir henne en stor fordel i senere studier. Se hvorfor hun mener flere jenter bør ta bygg- og anleggsteknikk på videregående.

Ragna Åsheim Fineid, lærling i betongfaget

Betongfaglærling Ragna trives godt som TAF-lærling. En av tingene hun lærer, er hvordan hun skal bygge for at ting varer. Se hvorfor hun mener flere jenter bør ta bygg- og anleggsteknikk på videregående.

Monika Solberg Jensen, lærling i betongfaget

Se hvorfor betongfaglærling Monika mener bygg- og anleggsbransjen er et spennende og et riktig valg for jenter også som voksenlærlinger.

Cemille Josefsen, kranfører

Kranfører Cemille mener hun har verdens beste jobb. Hun føler stolthet i kroppen av å se bygg hun har vært med å reise.

Ingvild Hovrud, tømrer

Tømrer Ingvild liker å jobbe med noe praktisk der man ser tydelige resultater av det man gjør og mener det er plass til mange jenter i bransjen.

Anne Bergheim, brønnborer land / HMS/KS-leder

Anne begynte i bransjen for 16 år siden og tok fagbrev som brønnborer. Hun mener det er en positiv utvikling med flere jenter nå og at mulighetene er mange.

Trine Anita Tjerbo, voksenlærling yrkessjåfør

Trine er voksenlærling, var tidligere frisør og jobber som sjåfør. Hun ønsker seg flere kvinnelige kolleger.