Hverdagen som lærling

Konstruktivt og konkret. Å være i lære er på mange måter som å ha en vanlig jobb. En av de største fordelene med yrkesfag bygg- og anleggsteknikk er blandingen av studier og praktisk arbeid. Normalt tilbringer du to år på skole og to år som lærling.

100 lærlinger søkes i 2023!
Søknadsfrist 1. april. Les mer og søk her.

Som lærling får du delta på ulike prosjekter, og kan se frem til en hverdag som er både variert, utfordrende og lærerik. Du jobber sammen med erfarne kolleger som mer enn gjerne deler sin kunnskap og sine erfaringer med deg. I tillegg får du lønn under hele læretiden, noe som gjør at du kanskje slipper å ende opp med et stort studielån etter endt utdanning.

Eline L. Rongevær, lærling i tømrerfag

Hva gjør en tømrer egentlig? Hør Eline fortelle om hverdagen og arbeidsoppgavene  som tømrer i Veidekke.

Utplasseringselev og lærling i betongfag

Hva gjør en utplasseringselev før læretiden egentlig? Hør Truls og Martin fortelle om hverdagen og arbeidsoppgavene som nye rekrutter til betongfaget i Veidekke.

Monika Solberg Jensen, lærling i betongfag

Hva gjør en betongarbeider egentlig? Hør Monika fortelle om hverdagen og arbeidsoppgavene som betongarbeider i Veidekke.

Interessert i lærlingstilling i Veidekke?

Hei, har du havnet her og er i modus for å søke læreplass? Ta en titt på våre nettsider der vi frem til 1. april 2023 søker ca. 100 lærlinger i et bredt utvalg av fag og steder i landet. Les mer og søk lærlingplass i Veidekke her!

Betongarbeider på anleggsplass. Foto.