Om Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke Bygg driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 13,5 milliarder (2021), og virksomheten har ca. 2 800 ansatte, hvorav 1 600 fagarbeidere og 1 200 funksjonærer.

Veidekke Infrastruktur driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,1 milliarder (2021), og virksomheten har ca. 2 200 ansatte, hvorav 1 300 fagarbeidere og 900 funksjonærer.

Kontakt oss

Hei! Ønsker du å kontakte oss er det flere måter å gjøre det på. Gjelder henvendelsen din lærlingordningen eller yrkesfag kan det være at du finner svar på siden som heter Spør oss om yrkesfag. Vi har også en side på våre nettsider med oversikt over alle lærefag med tilhørende lærlingkontakter.

Følg oss gjerne på Facebook: Veidekke i Norge – der er det også mulighet for å stille spørsmål, så svarer vi så snart vi kan.

Vi er også på Instagram og Snapchat om du vil ha tak i oss der.

Veidekkes hovedkontor ligger i Skabos vei 4 på Skøyen i Oslo, og du treffer sentralbordet på 21 05 50 00.